Full-service NVM dienstverlening door lokale NVM makelaars in heel Nederland.
Vaste lage 'all-inclusive' tarieven met behoud van NVM kwaliteit.

Een NVM makelaar voor de verkoop

U hebt besloten om uw woning te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw woning of appartement. Met weinig kennis van de woningmarkt, zijn dit echter lastige doelen. Veel mensen kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de NVM. Het NVM logo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. NVM makelaars zijn specialisten die het gehele traject van aan- en verkoop van woningen voor u begeleiden. Ze signaleren, adviseren en bemiddelen van begin tot eind voor u.

De rol van de NVM makelaar bij het verkoopproces:

  • Bepalen van een goede vraagprijs
  • Voeren van de prijsonderhandeling
  • Afstemmen van een verkoopstrategie
  • Organiseren van de bezichtiging
  • Verzorgen van het verkooptraject
  • Begeleiding bij de overdracht
  • Afhandeling bij de notaris

Een NVM makelaar van Makelaars Club

Als u een NVM makelaar van Makelaars Club kiest als uw NVM makelaar, dan bent u verzekerd van kwaliteit maar geniet u toch van de zekerheid van een vast tarief. U betaalt dus geen percentage van de verkoopprijs als makelaarscourtage maar een vast 'all-in' tarief (incl. btw). Hiermee kunt u al snel honderden euro's besparen op uw makelaarskosten terwijl u van dezelfde kwaliteit profiteert.

Een NVM makelaar van Makelaars Club is een gewone, zelfstandige NVM makelaar met een eigen kantoor. Het enige verschil zit in de berekening van de courtage. Schakelt u een makelaar in die is aangesloten bij Makelaars Club, dan betaalt u een vast bedrag van €3.250, - (inclusief BTW) in plaats van 1,5% tot 1,85% (exclusief 21% BTW) van de koopsom. Op dit verschil na zijn de dienstverlening en de kwaliteit precies hetzelfde; er zijn verder geen beperkingen.

De courtage wordt pas in rekening gebracht bij verkoop van de woning en gaat via de notaris afrekening. De makelaar kan aanloopkosten (tot een maximum van € 475,-) in rekening brengen welke bij verkoop in mindering worden gebracht.


NVM makelaar en funda

Het volledige en actuele woningaanbod van alle NVM makelaars wordt via funda gepresenteerd aan iedereen die op zoek is naar een woning. Naast een standaard presentatie kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de extra presentatiemogelijkheden op funda. Bespreek samen met uw NVM makelaar de mogelijkheden en laat u adviseren over de beste strategie.

Interesse in de dienstverlening van Makelaars Club?

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in om in contact te komen met de NVM makelaar van Makelaars Club bij u in de buurt. Deze lokale NVM makelaar zal vervolgens proberen om nog dezelfde dag telefonisch contact met u op te nemen.