Full-service NVM dienstverlening door lokale NVM makelaars in heel Nederland.
Vaste lage 'all-inclusive' tarieven met behoud van NVM kwaliteit.

Over ons

Makelaars Club is een landelijke club van uitsluitend lokale en zelfstandige NVM makelaars. De deelnemende NVM makelaars hebben allen een eigen onderneming en zijn dus een zelfstandig NVM makelaarskantoor, die ook deelnemen aan de Makelaars Club formule. U doet dus direct zaken met de zelfstandige NVM makelaar mocht u via Makelaars Club een NVM makelaar willen inschakelen.

De aangesloten NVM makelaars zijn lokale makelaars die weten hoe de lokale woningmarkt in elkaar steekt. Alle aangesloten NVM makelaars bieden uitsluitend de traditionele fullservice NVM dienstverlening aan. Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding want we werken altijd met vaste tarieven inclusief btw.

De makelaars die aangesloten zijn bij Makelaars Club zijn dus echte NVM makelaars, met alle services die u van een NVM makelaar mag verwachten. Dankzij deze unieke formule profiteert u van een hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Kijk op onze kaart in welke plaatsen de zelfstandige NVM makelaars beschikbaar zijn die meedoen aan Makelaars Club.

Door zoveel mogelijk te werken met internet kunnen we efficiënter werken wat resulteert in lagere kosten. Deze kostenbesparing geven wij door aan onze klanten door middel van de lage vaste tarieven waar we mee werken.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Interesse in de dienstverlening van Makelaars Club?

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in om in contact te komen met de NVM makelaar van Makelaars Club bij u in de buurt. Deze lokale NVM makelaar zal vervolgens proberen om nog dezelfde dag telefonisch contact met u op te nemen.

Makelaars Club werkt o.a. samen met:

NVM Funda Jaap 
NWWI Almexx logo