Full-service NVM dienstverlening door lokale NVM makelaars in heel Nederland.
Vaste lage 'all-inclusive' tarieven met behoud van NVM kwaliteit.

NVM

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed.


Waarom een NVM makelaar?

Een NVM makelaar behartigt alleen úw belangen. De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch raden wij u aan ook zelf goed op te letten als u een huis gaat kopen of verkopen.

Lidmaatschap van de NVM betekent voor u als klant zekerheid. Doordat alle NVM makelaars streng worden gecontroleerd op kwaliteit en professionaliteit, weet u zeker dat u een makelaar in de arm neemt waar u op kunt vertrouwen. Bovendien kunt u met eventuele klachten altijd terecht bij de NVM, afdeling Consumentenvoorlichting.
De zekerheid die u krijgt, uit zich in de volgende aspecten:

Kwaliteit: elk NVM lid moet voldoen aan strenge eisen.
NVM makelaars dienen zich te houden aan de NVM Erecode. Daarnaast volgen ze verplicht cursussen en trainingen om hun kennis op peil te houden. Ten slotte heeft een NVM makelaar toegang tot de NVM Database, waarin allerlei data wordt verzameld. Uw NVM makelaar kan u precies melden wat de achtergrond is van een pand, in welke buurt het ligt en hoe lang het al te koop staat.

Profiteren van kennis en ervaring.
NVM leden zijn verenigd in een branchevereniging. De NVM helpt ze de kennis op peil te houden en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Daarnaast worden NVM leden door een externe partij gecertificeerd voor vakbekwaamheid. Wanneer u zaken doet met een NVM lid, beschikt u dus altijd over de meest actuele kennis, gekoppeld aan jarenlange ervaring.

Met algemene vragen of met vragen en/of klachten over de handelwijze van een NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur via T. 030 - 6085189.


Postadres

NVM
Postbus 2222
3430 DC Nieuwegein
(030) 608 5189

Internet

Website: www.nvm.nl
E-mail: consumentenvoorlichting@nvmorg.nl

Interesse in de dienstverlening van Makelaars Club?

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in om in contact te komen met de NVM makelaar van Makelaars Club bij u in de buurt. Deze lokale NVM makelaar zal vervolgens proberen om nog dezelfde dag telefonisch contact met u op te nemen.