Full-service NVM dienstverlening door lokale NVM makelaars in heel Nederland.
Vaste lage 'all-inclusive' tarieven met behoud van NVM kwaliteit.

Een NVM makelaar voor de aankoop

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en u kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op de website funda.nl kunt u zelfs snel laten uitrekenen of het huis van uw keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is. Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om - ook al doet u een aantal zaken zelf - toch een adviseur in de arm te nemen die u voor vervelende scenario's kan behoeden. Een goede aankoopmakelaar luistert naar uw wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan u wijzen op alternatieven waar u zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor u betekenen.

De rol van de NVM aankoopmakelaar bij het aankoopproces:

  • Behartigen van uw belangen
  • Analyseren van uw woonwensen
  • Zoeken en aanbieden passende woningen (per email)
  • Begeleiden bij de 2de bezichtiging van de woning
  • Taxeren op basis van o.a. bouwkundige staat en omgevingsfactoren
  • Professioneel onderhandelen met verkopende partij
  • Regelen van alle juridische zaken
  • Begeleiding bij de notaris
  • Is ook na de oplevering beschikbaar voor vragen ('after sales service')

Een NVM makelaar van Makelaars Club

Als u een NVM makelaar van Makelaars Club kiest als uw NVM makelaar dan bent u verzekerd van kwaliteit, maar geniet u toch van de zekerheid van een vast tarief. U betaalt dus geen percentage van de aankoopprijs als makelaarscourtage maar een vast 'all-in' tarief (incl. btw). Hiermee kunt u al snel honderden euro's besparen op uw makelaarskosten, terwijl u wel profiteert van de kwaliteit en professionaliteit van de NVM makelaar.

Een NVM makelaar van Makelaars Club is een gewone zelfstandige NVM makelaar met een eigen kantoor. Het enige verschil zit in de berekening van de courtage. Schakelt u een makelaar in die is aangesloten bij Makelaars Club, dan betaalt u een vast bedrag van € 2.500,- in plaats van 1% tot 1,5% van de verkoopprijs. De dienstverlening en de kwaliteit zijn (vanaf de 2de bezichtiging) verder precies hetzelfde; er zijn geen beperkingen.

Wilt u een makelaar inschakelen via Makelaars Club? Dan dient u de woning eerst zelf te bezichtigen. Wanneer u na deze bezichtiging enthousiast bent dan schakelt u de NVM makelaar via de Makelaars Club in. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in.